Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Как да направиш як подарък за бал, само за 20лв.

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Месец май е и в България всички очакват с нетърпение баловете на завършващите гимназия. Това събитие е емблематично и особено зрелищно за нашите ширини. Родители, роднини, приятели и особено дванадесетокласници се подготвят за този ден повече от година. Събитието по традиция е съпътствано от изпращане в роднински и приятелски кръг, след което е гвоздеят- БАЛЪТ. Поканата за такова парти- изпращане не е за изпускане! Тя е повод за голямото чудене- какво да се подари на абитуриента?!

 

Няма нужда от излишни дрънкулки, бъди практичен и креативен!

 

В лутането си за супер подарък и стремеж да бъдеш оригинален, има голяма опасност да се сбърка. Прахосъбирачки и вещи с неясна употреба не са добра идея. Няма нужда от излишни дрънкулки, бъди практичен и креативен! Всъщност най- важен е жестът и посланието, което искаш да предадеш. Цената може да бъде много по- разумна, ако си творчески настроен.

 

Тениска с надпис е това, което ти трябва! Практично е и всеки го използва.

 

Идеята да се подари дреха е много трудна за изпълнение и изисква внимание към детайла. Тениската обаче е друго! В последно време тишъртите с надпис се превърнаха в символ на лична позиция. Освен това те са модерни, удобни и универсални. Тениска с надпис е това, което ти трябва! Практично е и всеки го използва. Върху това парче плат може да се напечата на практика всичко! Тази възможност ти открива безброй идеи, които ще направят подаръка специален и персонализиран.Ето няколко примера в тази посока:

 

Тениска с печат на любима група, кола, лого или текст от песен. Тук можеш да направиш това по свой дизайн:

 

 

Има и други, готови варианти на тишърт за абитуриенти. Разгледай ги Тук:

 

 

Поръчката на такъв продукт ти спестява време и излишно обикаляне. Изборът е особено голям, а възможността да се сгреши е много минимална. Нужно е да се отделят само няколко минути, малък бюджет и подаръкът е готов!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Facebook страница