Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Статии

Статии

5 причини да си поръчаме коледни тениски

5 причини да си поръчаме коледни тениски

Наближава Коледа и това означава само едно - отново се чудим какво да изберем за подарък на близките си и как да ги изненадаме с нещо оригинално. А това е все по-трудно, тъй като през годините сме си подарявали всевъзможни неща. Ако все още не сте измислили добра идея за подарък, ние ще ви дадем цели 5 страхотни причини да подарите коледна тениска на любимите си хора и няма да съжалявате, защото това е един много достъпен подарък, съчетаващ лично отношение, креативност и спомен в едно.

Прочети още →
Тениска с ДЕТСКА РИСУНКА

Тениска с ДЕТСКА РИСУНКА

Приятели, тази година нашият екип е подготвил нещо много интересно за вас и най- голямата ни слабост- децата! Имахме желание да създадем  тук специално местенце, което да е посветено на вашите мъници. 

Прочети още →
Как да организираш моминско парти  в 4 стратегически стъпки плюс 1 бонус

Как да организираш моминско парти в 4 стратегически стъпки плюс 1 бонус

Последната щура нощ на булката с най- близките приятелки преди сватбата. Вечер, в която забавлението е на високи обороти, емоциите са силни, моментите приятни и незабравими. Това накратко е моминското парти. Като казвам накратно, имам предвид много накратко. 

Прочети още →
Как да направиш як подарък за бал, само за 20лв.

Как да направиш як подарък за бал, само за 20лв.

Месец май е и в България всички очакват с нетърпение баловете на завършващите гимназия. Това събитие е емблематично и особено зрелищно за нашите ширини..

Прочети още →

Спечели семейна карикатура от Цапаница

Правила на томболата “Спечели семейна карикатура от Цапаница”

Прочети още →
Свети Георги ще помолим с нас по пътя да върви…

Свети Георги ще помолим с нас по пътя да върви…

Кой е Свети Георги? Старите предания разказват, че свети Георги бил смел войн християнин. Според легендата на връщане от военен поход, близо до град на езичници, той срещнал красива разплакана девойка. Тя седяла...

Прочети още →
Какво е това

Какво е това "КАЧЕСТВО"? Къде да го търсим, къде живее и как изглежда?

Всъщност какво е това "КАЧЕСТВО"? Къде да го търсим, къде живее и как изглежда? Първо да го потърсим в себе си. Когато го намерим да му позволим да заживее трайно и удобно в нашите принципи и тогава то ще изглежда така, както ние искаме. В крайна сметка, ние сами определяме, какво да е качеството на стоките които купуваме, качеството на живот, който водим и не на последно място качеството на отношения, които установяваме в живота си. В основата на всичко винаги ще бъде личният избор.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

Facebook страница