Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

5 причини да си поръчаме коледни тениски

5 причини да си поръчаме коледни тениски

щастливо семейство на коледната вечер с коледни тениски

 

Наближава Коледа и това означава само едно - отново се чудим какво да изберем за подарък на близките си и как да ги изненадаме с нещо оригинално. А това е все по-трудно, тъй като през годините сме си подарявали всевъзможни неща. Ако все още не сте измислили добра идея за подарък, ние ще ви дадем цели 5 страхотни причини да подарите коледна тениска на любимите си хора и няма да съжалявате, защото това е един много достъпен подарък, съчетаващ лично отношение, креативност и спомен в едно.

 

Забавно е

Какво е Коледа без много емоции, смях, весели снимки на семейството и забавни моменти, които да запечатаме в спомените си? Можете да направите Коледа наистина незабравим празник, като подарите на всички от семейството сладки и креативни коледни тениски, а после да си направите куп забавни снимки с тях. Можете да измислите специално послание за всеки член от фамилията или пък да решите тениските да са еднакви за всички, като подберете снимка, рисунка или надпис, който да се хареса на цялото семейство и всички много да се забавлявате с тях! Празниците са преди всичко точно за това, нали? Да се забавляваме всички заедно.

 

Децата ги обожават

Най-голямата радост за родителите е децата им да греят от щастие, нали? Това, разбира се, не е никак трудно да се случи на Коледа, заради множеството подаръци, които ги очакват под елхата. Но има и още един детайл, който може да ги накара да се усмихнат, и това са оригиналните коледни тениски. Можете да ги зарадвате със специално направени за тях блузи с любимите им филмови или литературни герои. Както знаем, момчетата обожават супергероите като Батман, Спайдърмен или Железния човек, и за всяко едно хлапе ще е вълнуващо да притежава тениска с неговия любим герой. За момиченцата също има огромно разнообразие от приказни герои от обичаните анимационни филмчета като „Замръзналото кралство“, което не им омръзва вече доста години наред. А и няма изгледи Анна и Елза скоро да изпаднат от класацията на най-обичаните образи, така че няма да сгрешите, ако изберете да зарадвате вашата принцеса с образите им. Не се колебайте, а зарадвайте хлапетата с коледни тениски с дизайн, специално създаден за тях. Това несъмнено ще предизвика много емоции в тях и е доста вероятно тениската изобщо да не се сваля дни наред… Истинско доказателство, че подаръкът е бил успешен!

 

момиченце разопакова коледен подарък с тениска

 

Превърнете го във вашата коледна традиция

Едно от най-сплотяващите неща в семейството са традициите. Някои обичаи могат да са общовалидни за всички, докато други са специални само за вашето семейство и са отличителен знак за отношенията във вашия дом, вашата крепост. Коледните тениски могат да се превърнат във вашата семейна традиция, която всяка година да е очакваното забавно приключение за всички.

Можете да се редувате, като всяка година различен човек от семейството избира посланията и дизайна на тениската, с цел да изненада останалите. Друг вариант е да се уговорите всеки да избере дизайн за тениска за друг член от семейството, така че всички да сте с различни блузи и изненадата да е голяма! А можете да се спрете и на решението да сте с еднакви коледни тениски, като всички заедно изберете какви да са те като цветове, рисунка, надпис. Това може да е вашият общ семеен подарък и безценна традиция, която да спазвате в бъдеще и да ѝ се наслаждавате от сърце.

 

Мил спомен

Коледа е без съмнение един от най-любимите празници на малки и големи. Това, което обаче е най-ценно на този ден е да се чувстваме обичани, да се усетим част от едно цяло и този спомен да топли сърцето ни завинаги. Тази емоция е безценна и не може да си я купим с пари. Но можем да си я подарим, когато превърнем Коледа в наистина приказен семеен празник. Коледните тениски, които можем да облечем цялото семейство на празничния обяд или вечеря са именно този детайл, който ще направи празника незабравим. Тениските могат да са еднакви за всички, което безспорно е сладко и мило, но биха могли и да са с различни надписи, индивидуални за всеки член на семейството ни. На тениската може да бъде изписана закачка, свързана с характерна черта за съответния човек и това е много мил жест към него. Подарък, който не струва много, а оставя скъп спомен за всеки, това е незаменимо!

 

Това е личен подарък

Колкото и да обичаме Коледа, и да я очакваме с нетърпение, много често изпитваме и притеснение дали ще изберем сполучлив подарък за любимите си хора. Това е особено трудно, когато става въпрос за членове на семейството ни, на които сме подарявали какво ли не през годините и вече сериозно се затрудняваме да измислим оригинален дар. Коледната тениска обаче винаги е чудесна идея, защото е личен подарък и на нея може да бъде изписано или изрисувано специално послание към човека, за когото е предназначена. Така от една обикновена на пръв поглед тениска може да се превърне в съкровен подарък и скъп спомен за своя притежател!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Facebook страница