Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Тениска с ДЕТСКА РИСУНКА

Тениска с ДЕТСКА РИСУНКА

 

Тениска с ДЕТСКА РИСУНКА

 

Приятели, тази година нашият екип е подготвил нещо много интересно за вас и най- голямата ни слабост- децата! Имахме желание да създадем  тук специално местенце, което да е посветено на вашите мъници. 

 

Ние знаем, че всеки  момент от израстването на едно дете е ценен. Тези мигове на съкровено щастие, безмерна любов смесени с всекидневни грижи и всякакви емоции, минават като бърз влак в живота ни. Понякога на родителите ни се иска да спрем времето, само за малко и да се насладим на бебешкия невинен смях или на безценната детска прегръдка. Първите успехи, основните умения и заслужените постижения на мъника са ни така важни! Снимаме ги, показваме, хвалим се на всички с тях. С идеята да запечатаме момента за спомен, създадохме продукта Тениска с Детска рисунка.

 

На пръв поглед това е тениска, върху която ще отпечатаме избрана от вас детска рисунка. Само на пръв поглед, обаче! Забелязали ли сте, че за нашите деца създаденото от тях е истински шедьовър? Те страшно много се гордеят с творенията си и ги показват навсякъде. Създават рисунки почти за всичко- за празник на мама, за благодарност към баба, за дядо Коледа, за  любим герой и тн. Тениска с отпечатана тяхна рисунка, ще е доказано признание и поощрение на детската креативност. Представете си само, с каква гордост ще показва на приятелчетата картинката върху дрехата...Това е гениален начин да запазиш един момент от детството за спомен! 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Facebook страница